KGT biedt meer dan 2.500 machineonderdelen geschikt voor drukmachines en binderijmachines. Gloednieuwe machineonderdelen en gebruikte onderdelen. Alles in goede staat en direct leverbaar. Ga naar onze machine onderdelen shop


Nieuwe leveranciers verhogen de prijzen voor machineonderdelen bijna week na week. Prijzen stijgen en stijgen en zijn nauwelijks meer betaalbaar. KGT biedt u machineonderdelen voor realistische prijzen en uit voorraad.


Ook komt het steeds vaker voor dat leveranciers de benodigde onderdelen niet meer kunnen of willen leveren. Wij hebben ook oudere generatie onderdelen op voorraad die u verder kunnen helpen.


Onze site wordt permanent bijgewerkt met nieuwe en gebruikte onderdelen. Als u de gevraagde onderdelen niet kunt vinden, neem dan contact met ons op zodat wij in onze database kunnen kijken of er alternatieven beschikbaar zijn.


Op dit moment hebben wij onderdelen beschikbaar voor de volgende fabrikanten: (dagelijks bijgewerkt)


* Aster (Meccanotecnica)

* Baumer

* Festo

* Heidelberg

* Hohner

* Kolbus

* Lenze

* Magnet AG

* MBO

* Müller Martini

* Murtfeldt

* Nogren

* Parker

* Polar

* Robatech

* Wohlenberg


Wij leveren: onderdelen voor drukmachines, onderdelen voor vouwmachines, onderdelen voor naaimachines, onderdelen voor verzamelmachines, onderdelen voor zadelhechters, onderdelen voor drie-messensnijders, onderdelen voor perfect binders, onderdelen voor boekproductiemachines enz.